3de Graad

Chemie

Je bent 16 jaar, de onderzoeker in jou is sterk geïnteresseerd in wetenschap en verbanden leggen. De practicus in jou staat te popelen om aan de slag te gaan in het labo dan is de studierichting Chemie wellicht op jouw lijf geschreven.

Farmaceutisch Technisch Assistent (3de graad)

Je bent 16 jaar, je hebt een gezonde interesse in de paramedische sector, bent geïnteresseerd in wetenschap en bereid de handen uit de mouwen te steken. Dan is deze studierichting Farmaceutisch-Technisch assistent mogelijk jouw ding.

Gezondheids- en Welzijnswetenschappen (3de graad)

Je bent 16, sociaal voelend en je hebt met succes de 2e graad ASO of TSO beëindigd. Dan biedt deze richting een boeiend toekomstperspectief.

Sociale & Technische Wetenschappen (3de graad)

Je bent 16, sociaal en technisch gericht en hebt met succes de 2e graad TSO of ASO beëindigd. Dan is de richting Sociale en Technische Wetenschappen een goede keuze. De mens in zijn totaliteit is een boeiend onderzoeksthema voor de STW-student.

Techniek - Wetenschappen (3de graad)

Je bent 16 jaar, sterk in wetenschappengeïnteresseerd en je hebt voldoende wiskundig talent, dan is techniek-wetenschappen een goede studiekeuze voor jou.

Verzorging (3de graad)

Je bent 16, hebt met succes een 2e graad doorlopen en je hebt belangstelling voor het verzorgen van mensen van verschillende leeftijdscategorieën. Dan biedt deze richting vele mogelijkheden.